Rejuvenal - FlexMatrix 90 tabs

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 49,35
€ 49,35

Voor soepele gewrichten en opbouw van kraakbeen

FlexMatrix® is ontworpen om gewrichten, kraakbeen, bind- en collageenweefsel gezond te houden. Door de hoge en zuivere kwaliteit van de ingrediënten is de opneembaarheid goed waardoor zowel de gewrichten, kraakbeen als ook de huid voordeel hebben van deze belangrijke bouwstoffen.
De speciale verwerkingsmethoden resulteren in een unieke kwaliteit van de zogenaamde glucosaminoglycanen. Deze vormen de bouwstoffen van onze steeds vernieuwende gewrichten. Indien onze voeding niet voldoende van deze stoffen bevat, kan aanvulling gewenst zijn, vooral bij mensen die zeer actief zijn zoals sporters of mensen met zwaar fysiek werk. Bij ouderen, waar de opneembaarheid van voedingsstoffen verandert, kan de opname van de bouwstoffen van FlexMatrix waardevol zijn.
FlexMatrix® bevat alle grondstoffen om de opbouw en onderhoud van veerkrachtige en soepele gewrichten te ondersteunen. Met een lage dosering kunt u uw gewrichten al onderhouden. Verhoog de dosering bij meer behoefte aan behoud van soepelheid en veerkracht van uw gewrichten. Bij twijfel over uw gezondheid raadpleeg uw arts.


Werking

Gebruik: Innemen na de maaltijd, tweemaal daags, 1 tot 2 tabletten. Bij meer behoefte of bij een grotere belasting van het gewricht of het kraakbeen, of bij belemmering bij sporters, tot wel 6 tabletten per dag gebruiken gedurende de eerste paar weken. Gebruik voor een optimaal resultaat in combinatie met OmegaMatrix®. Bij "brandende" gewrichten is de FlexPro® een betere keuze. 


Samenstelling

-RoggenkraakbeenMatrix
-Glucosamine HCL
-Chondroïtinesulfaat
-MSM (Methyl Sulfoniel Methane)
-Vitamine C-Ester®  

Totaal per tablet: 1230 mg  

Dosering: 3 tabs per dag

Inhoud: 90 tabletten

Comments